Voorgerecht recepten
Zelf Voorgerecht gerechten maken! Ontdek de lekkere en makkelijke Voorgerecht recepten van Jumbo.
Uitgelicht recept
Ingrediënten
- 250 g roomkaas
- 250 ml Water
- 1 Teen Jumbo Knoflook
- 0.5 g Kerriepoeder
- 1 tl Peterselie gedroogd
- 1 Citroen
- 6 Bladgelatine
- 44 g Casino Wit
- 250 ml Bouillon
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Snaffles mousse (een heerlijk voorgerecht) op tafel.
- Maak (of koop) de heldere vleesbouillon en laat afkoelen.
- Week de gelatine ongeveer 5 minuten in koud water en voeg toe aan de nog warme vleesbouillon. Laat het afkoelen, maar beslist niet opstijven!
- Doe de roomkaas, uitgeperst teentje knoflook, het kerriepoeder en de afgekoelde vleesbouillon in de kom van een staafmixer of keukenmachine en meng tot het vloeibaar is.
- Proef even of je de smaak goed vindt en voeg indien nodig meer kerrie en/of kruiden toe voordat het opstijft.
- Vul de soufflé bakjes (of andere kleine bakjes) met dit mengsel. Zet ze afgedekt in de koelkast tot gebruik. Het duurt ongeveer 1 uur voordat het goed is.
- Je kunt dit heel goed in de ochtend al maken. Als je het een dag van tevoren maakt, smaakt het zelfs nog lekkerder!