Witte chocolade kwarktaart

Witte chocolade kwarktaart

Smulweb imageSmulweb

Deze witte chocolade kwarktaart had makkelijk van een goede patisserie kunnen komen. Met een knapperige koekjesbodem en de romige vulling met mascarpone en passievrucht smaakt het naar meer. Zet 'm minstens 3 uur in de koelkast en serveer met passievrucht.

25 min bereiden

ontbijt

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 6 Passie Fruit

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Witte chocolade kwarktaart op tafel.

  1. Maal de koekjes in een keukenmachine tot ze eruit zien als broodkruimels. Voeg de gesmolten boter toe, mix het even mee.
  2. Doe het mengsel dan in een springvorm van 20 cm doorsnee waarvan de bodem bedekt is met bakpapier.
  3. Druk het koekjesmengsel stevig op de bodem van de springvorm en zet deze dan in de koelkast tot je hem nodig hebt.
  4. Klop met een mixer room, kwark, mascarpone, suiker en chocolade tot een gladde massa.
  5. Giet het mengsel op de koekjesbodem en zet de kwarktaart weer minstens 3 uur of een hele nacht in de koelkast.
  6. Snijd de kwarktaart in punten, schep er het vruchtvlees van de passievrucht overheen en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Chocolade Taart Chocolade maken Kwarktaart