Bundner gerstensuppe

Bundner gerstensuppe

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke, warme maaltijd voor een koude avond. Gesneden vlees, ui, winterpeen, knolselderij en prei worden langzaam gekookt samen met de gerst en kruiden. Afgemaakt met bloem, room en gehakte bieslook voor een heerlijk romige textuur.

60 min bereiden

soep

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Parelgort
  • 0.5 Knolselderij

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Bundner gerstensuppe op tafel.

  1. Snijd het vlees in blokjes.
  2. Pel en snipper de uien.
  3. Snijd de winterpeen en knolselderij in blokjes.
  4. Snijd de prei in stukjes.
  5. Verhit een scheut olijfolie in een hoge pan en bak het vlees aan.
  6. Voeg de gerst, groenten, laurier en bouillon toe.
  7. Laat de soep 20 minuten zachtjes koken.
  8. Roer de bloem door de room en roer het door de soep.
  9. Laat nog ca 15 minuten koken en breng op smaak met zout en peper.
  10. Schep de soep in kommen of borden en bestrooi met gehakte bieslook.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen Soep Kruiden