Zeeduivel met parmaham en salie uit de oven

Zeeduivel met parmaham en salie uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Laat je verleiden door deze heerlijke zeeduivel met parmaham en salie uit de oven. Smaakvolle stukjes vis omwikkeld met ham en salie. Makkelijk te bereiden en een echte aanrader.

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Zeeduivel
  • 12 Salieblad

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Zeeduivel met parmaham en salie uit de oven op tafel.

  1. Bestrijk de stukjes vis met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper.
  2. Leg op elk stukje een blaadje salie en wikkel de plakjes ham om de vis heen, zodat de salie op z'n plaats blijft.
  3. Leg de vispakketjes op een bakplaat en bak ze in een voorverwarmde oven op 200 graden in 10 minuten gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden