Spareribs met bier

Spareribs met bier

Smulweb imageSmulweb

Deze spareribs met bier zijn perfect voor de barbecue of uit de oven. Marineer het vlees eerst in sojasaus, rozemarijn, bier en nog veel meer lekkers. Bak de spareribs vervolgens kort in de oven en serveer met een zelfgemaakte honingmarinade. Smullen maar!

60 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 1.5 g Worcestersaus

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Spareribs met bier op tafel.

  1. Meng in een kom de sojasaus, mosterd, rozemarijn, worcestersaus, bier en peper en zout. Voeg de olijfolie toe en roer goed door elkaar. Stop de spareribs in een hersluitbare diepvrieszak. Giet de marinade erbij. Sluit de zak en schud goed. Laat 1 uur trekken in de koelkast.
  2. Verwarm de oven voor op 220° C. Bak het vlees gedurende 30 minuten.
  3. Giet de marinade in een steelpan. Voeg er de honing aan toe. Breng aan de kook. Laat tot 1/3 inkoken op een matig vuur. Breng indien nodig op smaak met nog wat peper en zout.
  4. Schik de spareribs op de borden. Giet er de saus overheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees