Chili con queso

Chili con queso

Smulweb imageSmulweb

Dit heerlijke kaasgerecht past perfect bij tortilla's als snack of borrelhap. Pepers, tomaten en uien worden gebakken, waarna de geraspte kaas wordt toegevoegd. Zacht, pittig en kaasachtig - alles wat we willen!

10 min bereiden

tussendoortje

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Jong Belegen Kaas 30+ Plakken

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Chili con queso op tafel.

  1. Rasp de kaas en zet die even apart.
  2. Snijd de pepers doormidden en was de zaadjes eruit.
  3. Verhit de boter in een koekenpan met een dikke bodem en fruit de ui hierin aan.
  4. Voeg de tomaten en de chilipepers toe en fruit het groentemengsel, onder regelmatig roeren, in 10 minuten gaar.
  5. Roer de geraspte kaas door het tomatenmengsel en blijf roeren tot de kaas is gesmolten.
  6. Dien direct op met warme tortilla's.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps Mexicaans