Gevulde portobello

Gevulde portobello

Smulweb imageSmulweb

Deze gevulde portobello's zijn perfect om indruk te maken op je vrienden. Champignons gevuld met een mengsel van ui, yoghurt, room en peterselie. Bestrooi het met kaas en zet het in de oven tot het goudbruin is. Een hartige traktatie!

45 min bereiden

bijgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 15 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Gevulde portobello op tafel.

  1. Snij de steeltjes van de champignons.
  2. Snijd de stelen en ook één hoedje in stukjes. Hak de ui fijn.
  3. Laat het mengsel in de olie stoven tot het vocht eruit komt.
  4. Voeg de andere champignonhoedjes erbij en laat deze op een matig vuur 10 minuten stoven. Haal de hoedjes uit de pan en zet ze in een ovenschaal.
  5. Laat de groenten in de pan verder stoven tot al het vocht verdamd is.
  6. Meng water, yoghurt en room. Roer dit door de groenten in de pan.
  7. Breng aan de kook en laat even indikken. Voeg de gehakte peterselie toe.
  8. Vul de champignonhoedjes met de romige vulling.
  9. Bestrooi met kaas en zet in de oven op 200°C tot de kaas goudbruin is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen