Spatzle

Spatzle

Smulweb imageSmulweb

Met de originele Spatzle mix maak je snel en eenvoudig verse Duitse spätzle. Lekker bij zowel vlees als vegetarische gerechten. Serveer direct en geniet van de volle smaak!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 44 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Spatzle op tafel.

  1. Meng het bloem met de eieren, zout en water tot een kleverig deeg.
  2. Breng een grote pan met gezouten water aan de kook.
  3. Laat het deegmengsel rusten en roer goed door als het water kookt.
  4. Plaats een zeef op de pan en strijk het deeg in delen door de zeef.
  5. Schep de spätzle eruit zodra ze boven komen drijven met een zeef en plaats ze in een kom.
  6. Voeg een klein beetje vloeibare boter toe en dek af met een pannendeksel.
  7. Roer alles rustig door tot al het deeg verwerkt is.
  8. Serveer de spätzle direct.
eet smakelijk