Roergebakken grote garnalen met tauge en lente-ui

Roergebakken grote garnalen met tauge en lente-ui

Smulweb imageSmulweb

Proef de smaak van Azië met deze heerlijke roergebakken grote garnalen met tauge en lente-ui. In combinatie met de sojasaus, gember en knoflook geeft dit gerecht gegarandeerd een heerlijke smaaksensatie. Perfect op een warme zomerdag!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Roergebakken grote garnalen met tauge en lente-ui op tafel.

  1. Schil de gemberwortel en rasp deze of snijd deze in super kleine stukjes.
  2. Pel en snipper de knoflook. Maak de lente-uitjes schoon en snijd deze in smalle ringetjes. Maak de taugé schoon.
  3. Verhit de olie in de wok. Fruit hierin de gember plm. 30 seconden.
  4. Voeg knoflook en lente-uitjes toe en roerbak deze 2 minuten. Voeg taugé toe. Schep alles snel door elkaar.
  5. Voeg sojasaus, suiker en sherry toe.
  6. Schep de garnalen door de groenten. Roerbak nog even maar niet langer dan 2 minuten.
eet smakelijk