Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Gegratineerde aardappelkoekjes met broccoli en mozzarella op tafel.
- Maak de broccoli schoon en kook de broccoli beetgaar in water met zout. Laat de broccoli daarna goed uitlekken in een zeef.
- Schil en rasp de aardappelen op een fijne rasp. Schil de ui en rasp deze ook of snijd de ui heel erg fijn. Roer de geraspte aardappelen, losgeklopte ei, uisnippers, bloem, peper, zout en peterselie goed door elkaar.
- Verhit de olie en bak van de aardappelmassa pannenkoekjes van ongeveer 1 cm dikte aan beide zijden goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
- Verwarm de oven voor op 200 graden C.
- Leg de aardappel-pannenkoeken op de bakplaat. Verdeel de broccoli erover. Verdeel hierover de mozzarella. Bestrooi met wat peper en zout.
- Zet de bakplaat in het midden van de oven tot de kaas gesmolten is en ietwat begint te kleuren.