Spinazie met rijst en pijnboompitten

Spinazie met rijst en pijnboompitten

Smulweb imageSmulweb

Beleef wereldse smaken vanuit je eigen keuken met dit overheerlijke recept van Spinazie met rijst. Heerlijk gekruid met chilipoeder en gekookt in bouillon. Een gerecht om van te genieten.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Spinazie met rijst en pijnboompitten op tafel.

  1. Verhit de olie in een grote pan met dikke bodem en voeg de knoflook, het chilipoeder, een flinke snuf zout en de spinazie toe.
  2. Laat de spinazie op hoog vuur enkele minuten slinken.
  3. Voeg dan de rijst en 2 1/2 dl water toe, breng dit aan de kook en kook alles afgedekt op halfhoog vuur 20-30 minuten tot de rijst gaar is.
  4. Voeg het citroensap, naar smaak zwarte peper en de pijnboompitten toe.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Rijst Spinazie