Moderne hallacas uit venezuela

Moderne hallacas uit venezuela

Smulweb imageSmulweb

Deze moderne hallacas uit Venezuela zijn heerlijk gevuld met vlees en groenten. Verrijkt met kappertjes, rozijnen en fijngesneden olijven. Na het stoven wikkel je het geheel in bananenbladeren, stoom de pakketjes 20 minuten en serveer direct.

120 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Groene peper
  • 10 Bananenblad

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Moderne hallacas uit venezuela op tafel.

  1. Snijd het vlees in kleine stukjes.
  2. Pel en snipper de ui en de knoflook heel fijn.
  3. Maak de paprika en pepertjes schoon en snijd deze in zeer kleine stukjes. Snijd de bosuitjes in kleine stukjes.
  4. Verhit de olie in een grote pan en fruit de gesneden groenten glazig.
  5. Voeg beetje bij beetje het vlees toe en laat dit meegaren.
  6. Voeg de kappertjes, rozijnen en fijngesneden olijven toe en laat het geheel nog 10 min. doorgaren.
  7. Blus af met de azijn en wijn, doe het deksel op de pan en laat het geheel op een laag vuurtje ca. 1,5 uur sudderen.
  8. Breng het mengsel op smaak met peper en zout en laat het afkoelen.
  9. Knip de bananenbladeren in vorm. Leg het mengsel erin in passende porties. Wikkel de bladeren dicht met opbindtouw.
  10. Stoom de pakketjes in ca. 20 minuten warm en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden Fruit Sauzen