Soep met zoete aardappel en courgette

Soep met zoete aardappel en courgette

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke, rijke soep met zoete aardappel en courgette. De ui, knoflook en oesterzwammen geven het geheel extra smaak en de curry zorgt voor een kruidige touch. Perfect om op te warmen tijdens de koudere dagen. Maak af met een scheutje room en geniet!

45 min bereiden

soep

1 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Soep met zoete aardappel en courgette op tafel.

  1. Snij de courgette en zoete aardappel in blokjes.
  2. Snij de ui en knoflook.
  3. Breng 1 liter groentebouillon aan de kook en kook hierin de aardappel en courgette gaar in +/- 20 minuten.
  4. Bak de ui, knoflook en oesterzwammen.
  5. Pureer de aardappel en courgette met de bouillon. Voeg dan de zwammen, ui, knoflook en curry toe en laat nog 5 minuten koken.
  6. Voeg vlak voor het opdienen de room toe en roer goed door.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Zuurkool Zoete aardappelen