Komkommer yoghurtsaus

Komkommer yoghurtsaus

Smulweb imageSmulweb

Een frisse komkommer-yoghurtsaus met een hartige twist van knoflook. Perfect voor bij de barbecue of als dip voor rauwkost. Door de 10 minuten intrekken ontstaat er een extra frisse smaak.

25 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Komkommer yoghurtsaus op tafel.

  1. Schil de komkommer en snijd deze doormidden. Doe de geraspte komkommer in een vergiet en strooi het zout eroverheen. Laat dit 10 minuten intrekken.
  2. Spoel dan de komkommer goed af en dep het droog.
  3. Doe de yoghurt in een schaaltje en pers het teentje knoflook hierin uit. Voeg wat peper naar smaak toe.
  4. Tot slot meng je de komkommer door de yoghurt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Komkommer