Broodje romige zalm- ei

Broodje romige zalm- ei

Smulweb imageSmulweb

Een romig broodje met zalm en ei, dat is pas heerlijk lunchen. Mascarpone met lente-ui en een eitje gekookt in vier minuten op een broodje met daarop kort gebakken zalm, dat kan niet anders dan genieten zijn. Lekker zacht broodje erbij en smullen maar.

15 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Broodje romige zalm- ei op tafel.

  1. Kook de eieren 4 minuten zacht in kokend water.
  2. Halveer de broodjes en rooster ze licht onder de grill.
  3. Verhit een droge koekenpan en verwarm hierin de zalmplakjes aan één kant in ongeveer 20 seconden.
  4. Roer de lente-ui door de mascarpone.
  5. Leg de zalm op de onderste helft van het broodje en schep een lepel mascarpone op de zalm.
  6. Pel de eieren en leg deze op de mascarpone. Bestrooi met zout en peper en bedek alles met de bovenste helft van de Italiaanse bol.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei