Pittige pasta met pepers

Pittige pasta met pepers

Smulweb imageSmulweb

Deze Pittige pasta met pepers heeft een heerlijke smaak. Zongedroogde tomaten, Arabische pepers, tomatenblokjes en oregano. Dit is zo lekker het proeven waard!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Pittige pasta met pepers op tafel.

  1. Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
  2. Pel en snipper het sjalotje en de knoflook.
  3. Snijd de pepers in de lengte doormidden, verwijder de pitjes en snijd de pepers in ringetjes. Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
  4. Verhit de olie in een grote braadpan of hapjespan, fruit hierin de sjalot en de knoflook glazig. Bak de rode peper en de tomatenpuree even mee. Voeg de tomatenblokjes en de zongedroogde tomaten erbij. Laat het samen 15 minuten stoven.
  5. Breng de saus op smaak met zout, (versgemalen) peper, suiker en oregano.
  6. Schep de tomatensaus met de basilicum door de pasta.
  7. Strooi de geraspte kaas over de pasta op de borden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente