Gepofte aardappel met kruidenkaas

Gepofte aardappel met kruidenkaas

Smulweb imageSmulweb

Een gepofte aardappel met kruidige kruidenkaas is zo lekker! Eerst poffen in de magnetron, daarna in de oven. Uitpakken, op smaak brengen met kruidige kruidenkaas en eet smakelijk. Makkelijk te maken, perfect als lunch of diner.

15 min bereiden

bijgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 1 tl Chilipoeder

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gepofte aardappel met kruidenkaas op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Boen de aardappelen schoon en prik er met een vork zowel boven als onder wat gaatjes in. Laat de aardappelen in de magnetron garen, ongeveer 4 minuten aan elke kant (afhankelijk van de grootte van de aardappel wat langer of korter).
  3. Verpak de aardappelen in aluminiumfolie en leg ze ongeveer 10 minuten in de oven.
  4. Vermeng de kruidenkaas met de kruiden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gepofte aardappelen