Amuse van gevulde dadels

Amuse van gevulde dadels

Smulweb imageSmulweb

Een amuse van gevulde dadels met koriander, bleekselderij en een dressing van citroen. Gegarneerd met een stukje ontbijtspek of een amandel. Heerlijk als voorgerecht of als hapje bij de borrel.

15 min bereiden

voorgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1.5 g Zakje mals en kruidig Mediterrane Kruiden

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Amuse van gevulde dadels op tafel.

  1. Ontpit de dadels en rooster indien gewenst de amandelen lichtjes. Bak het ontbijtspek uit en laat afkoelen. Trek de draden van de bleekselderij en gebruik alleen het blad van de koriander. Snijd de schil van de citroen.
  2. Doe alle ingrediënten in de machine en mix kort zodat het geheel grof blijft.
  3. Vul de dadels met het mengsel.
  4. Garneer met een stukje ontbijtspek of een amandel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Dadels Amuses