Tagliatelle met ham-aspergesaus

Tagliatelle met ham-aspergesaus

Smulweb imageSmulweb

Deze tagliatelle met ham-aspergesaus is perfect voor het seizoen. Asperges gekookt in ruim water met zout gecombineerd met pasta en een vleugje peterselie voor een geweldige smaak. Serveer dit gerecht bij elke gelegenheid.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 35 g Saus voor asperges
  • 2 tl Peterselie gedroogd

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Tagliatelle met ham-aspergesaus op tafel.

  1. Kook de asperges in ruim water met wat zout in 15-20 minuten gaar en giet ze af.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen beetgaar.
  3. Bereid de aspergesaus met de boter in een ruime pan volgens de aanwijzingen (of gebruik de zelfgemaakte saus). Roer de ham en asperges door de saus.
  4. Verdeel de saus over de pasta en garneer met peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta