Kipreepjes met sperzieboontjes in milde pindasaus

Kipreepjes met sperzieboontjes in milde pindasaus

Smulweb imageSmulweb

Kipreepjes met sperzieboontjes in milde pindasaus is een klassieker. Kook de rijst, wok de kipreepjes gaar. Voeg de gesneden sperziebonen toe en de kool. Giet de roerbaksaus erbij, laat goed opwarmen en de maaltijd kan opgediend worden!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Kipreepjes met sperzieboontjes in milde pindasaus op tafel.

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Was en snijd de sperziebonen elk in 8 kleine stukjes.
  3. Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de kipreepjes ca. 3 minuten.
  4. Voeg de boontjes en de kool toe en wok 5 minuten mee.
  5. Voeg de roerbaksaus toe en laat goed warm worden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen