Pelles gemberkoekjes

Pelles gemberkoekjes

Smulweb imageSmulweb

Laat deze gemberkoekjes even afkoelen op de bakplaat en geniet van deze heerlijke zoete en kruidige koekjes als tussendoortje of bij de koffie.

15 min bereiden

20 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pelles gemberkoekjes op tafel.

  1. Maak een deeg van bloem, zout, suiker en boter. Kneed hier de fijngesneden gember doorheen. Vorm een rol van het deeg en verpak in plastic folie. Leg het deeg plm. 1 uur in de koelkast.
  2. Verwarm de oven voor op 160 graden. Leg bakpapier of een siliconenmatje op de bakplaat.
  3. Snijd plakjes van de deegrol en leg deze wat uit elkaar op de bakplaat (koekjes lopen uit).
  4. Bak de koekjes in het midden van de voorverwarmde oven plm. 15 - 17 minuten tot de koekjes goudbruin zijn. Laat ze even afkoelen op de bakplaat.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Koekjes Gemberkoekjes