- 1 el Water
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Stoofpotje van kipgehakt op tafel.
- Maak de ui schoon en snijd in ringen. Snijd de wortels in plakjes van 1 cm en de aardappels in blokjes van 3 cm. Snijd de champignons in plakjes.
- Maak het gehakt aan met de soepmix en maak er kleine balletjes van.
- Verhit de olie of boter in een pan en bak de gehaktballetjes rondom bruin. Haal ze uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier.
- Doe dan de uien, wortels, aardappelen en champignons in de pan en roerbak de groenten gedurende 5 minuten.
- Voeg dan de wijn en wat water toe, zodat de groenten bedekt zijn. Breng aan de kook en laat het vervolgens zonder deksel 5 minuten koken.
- Voeg de kookroom of crème fraîsche en de gehaktballetjes toe aan de pan en laat dit pruttelen zonder deksel tot de groenten gaar zijn en de saus wat is ingedikt. Serveer direct.