Boemboe bali varkensvlees (rijsttafel gerecht)

Boemboe bali varkensvlees (rijsttafel gerecht)

Smulweb imageSmulweb

Boemboe bali varkensvlees is een ware smaakexplosie op je bord. Gebruik de beste kruiden, om een authentieke bali te maken. Voeg citroensap toe en smullen maar!

45 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Boemboe bali varkensvlees (rijsttafel gerecht) op tafel.

  1. Snijd het vlees in blokjes. Pel de ui en de knoflook en hak deze fijn.
  2. Verhit de olie en bak hierin de ui, knoflook, sambal, laos en djahè.
  3. Voeg de blokjes vlees toe en bak deze goed mee.
  4. Voeg zout naar smaak toe en schenk de ketjap en wat water erbij. Laat het vlees ca. 20 minuten stoven.
  5. Maak de boemboe bali op smaak af met citroensap.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden