Salade met gerookte forel

Salade met gerookte forel

Smulweb imageSmulweb

Een lichte en frisse salade met gerookte forel, dille, erwten en een romige slasaus met een vleugje citroen. Serveer met knapperig roggebrood.

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Salade met gerookte forel op tafel.

  1. Laat de erwten ontdooien.
  2. Maak de bosui schoon en snijd hem in ringetjes, houd eventueel de groene resten apart voor garnering.
  3. Maak de sla en de dille schoon, dep ze droog en snijd ze fijn.
  4. Snijd de vis in stukjes.
  5. Roer de melk en de dille door de slasaus. Breng op smaak met citroensap, zout en peper.
  6. Verdeel de ingrediënten over 4 glazen en gebruik eventueel de resten van de bosui als garnering.
  7. Serveer het roggebrood erbij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade