Gado gado emping

Gado gado emping

Smulweb imageSmulweb

Gado gado emping. Gebakken blokjes tahoe, krokant van buiten en zacht van binnen. Met sperziebonen, spitskool, tauge, ei, komkommer en pindasaus. Serveer met emping of cassave kroepoek, fruitjes en/of dry roasted peanuts. Een kleurrijke en smaakvolle Indonesische salade!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gado gado emping op tafel.

  1. Snij de tahoe in blokken, dep af en bestuif met bloem vermengd met peper, zout en laos. Bak krokant en lichtbruin in pindaolie. Houd warm.
  2. Maak de boontjes schoon en stoom ze ongeveer 20 minuten, zodat ze knapperig blijven. Kook intussen de eieren. Snijd de spitskool in fijne reepjes en snijd de komkommer in plakjes. Stoom de spitskool en tauge ongeveer 10 minuten gaar.
  3. Pel de eieren en snijd ze in helften.
  4. Serveren: Verdeel eerst de ijsbergsla. Leg daarop de gestoomde groenten, komkommer en tahoe. Schenk er pindasaus overheen en serveer met emping of cassave kroepoek, fruitjes en/of dry roasted peanuts.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Gado gado