Gefrituurde gambas met saffraan-remoulade

Gefrituurde gambas met saffraan-remoulade

Smulweb imageSmulweb

Hmm, gefrituurde gamba's met zelfgemaakte saffraan-remoulade, dat is toch het perfecte borrelhapje? Lekker krokant gebakken en dan dippen in de fluweelzachte, gele saus. Daar ga je hoge ogen mee scoren!

45 min bereiden

tussengerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Gefrituurde gambas met saffraan-remoulade op tafel.

  1. Snijd de augurk, appel en sjalot in fijne brunoise. Hak ook de kappertjes en peterselie fijn.
  2. Meng alles met de mayonaise en laat hier de saffraan in wellen voor twee uur, zodat er een mooie gele saus ontstaat.
  3. Doe de saus in glaasjes.
  4. Frituur de gamba's op het moment van serveren in olie van 180 graden Celsius.
  5. Laat de gamba's uitlekken op keukenpapier en steek ze ondersteboven in de saus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Kruiden Vlees Sauzen Appel