Mangomousse met mascarpone

Mangomousse met mascarpone

Smulweb imageSmulweb

Verrukkelijk zoete mangomousse met een mascarpone crème, een feestje in een glas! Versierd met Amandel schaafsel voor een perfecte afwerking.

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

  • 30 g Sinaasappelsap

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Mangomousse met mascarpone op tafel.

  1. Rooster wat amandelschaafsel in een droge koekenpan onder voortdurend schudden. Laat afkoelen.
  2. Schil de mango en snijd deze in grove stukken.
  3. Pureer de mango met de sinaasappelsap met de staafmixer.
  4. Verdeel de mango-puree over 4 kleine wijnglazen.
  5. Klop de mascarpone of de crème fraîche iets op en verdeel dit over de mangopuree.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts