Kalfsvlees met een heerlijke marsala-roomsaus

Kalfsvlees met een heerlijke marsala-roomsaus

Smulweb imageSmulweb

Kalfsvlees met een verrukkelijke marsala-roomsaus. Bak het vlees in de boter en haal het uit de pan. Bak fijngesnipperde parmaham en salie in het bakvet en voeg marsalawijn en rundvleesbouillonblokje toe. Laat wat inkoken en voeg kookroom toe. Voeg het vlees weer toe en geniet!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 200 g Kalfsoesters
  • 150 ml Marsala wijn

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Kalfsvlees met een heerlijke marsala-roomsaus op tafel.

  1. Pel het knoflookteentje en snipper de parmaham en salieblaadjes fijn.
  2. Snijd het vlees in lapjes van 1 cm dik en bestrooi het vlees met zout en peper.
  3. Verhit de boter in de pan en bak het vlees hierin, maar niet te lang zodat het vlees nog mals is. Haal het vlees uit de pan en leg het even apart.
  4. Pers het knoflookteentje uit boven het bakvet en smoor het heel even. Voeg de fijngesnipperde parmaham en salie toe en bak het even mee.
  5. Voeg de marsalawijn toe en verkruimel het rundvleesbouillonblokje erboven. Laat dit een beetje inkoken.
  6. Voeg de kookroom toe en laat het geheel nog even pruttelen.
  7. Voeg het vlees weer toe en verwarm het.
  8. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees