Witlofschotel met mangochutney

Witlofschotel met mangochutney

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke witlofschotel met mangochutney, aardappelpuree en gehakt. Niet te weerstaan door de kaas die er overheen is gestrooid. Bak het geheel 20 minuten in de oven en smullen maar!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Witlofschotel met mangochutney op tafel.

  1. Vet een ovenschaal in en verwarm de oven voor op 200 graden C. Maak de witlof schoon en halveer de struikjes in de lengte. Kook de witlof ca. 5 minuten. Giet af en laat uitlekken.
  2. Maak ondertussen aardappelpuree. Breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper.
  3. Bak het gehakt in een koekenpan met anti aanbaklaag rul. Breng op smaak met kerrie, zout en peper.
  4. Leg de witlof in de ingevette ovenschaal. Verdeel achtereenvolgens mangochutney, het gehakt en de puree erover. Strooi kaas erover.
  5. Bak de schotel in het midden van de voorverwarmde oven ca. 20 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel