Gestoofde sperziebonen

Gestoofde sperziebonen

Smulweb imageSmulweb

Mals gestoofde sperziebonen met paprika, ui en verse knoflook. Voeg een beetje citroensap toe voor extra frisheid. Op smaak brengen met zwarte peper uit de molen. Eet smakelijk!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gestoofde sperziebonen op tafel.

  1. Haal de bonen af en kook ze ca. 5 minuten in ruim water met wat zout. Giet ze af.
  2. Pel de ui en snipper hem. Halveer de peper, verwijder het zaad en snijd hem klein.
  3. Maak de paprika schoon, verwijder zaad en zaaddlijsten en snijd hem in kleine blokjes. Pel de knoflooktenen en pers ze.
  4. Smelt de boter en fruit hierin de ui, peper, paprika en knoflook tot de ui glazig is.
  5. Voeg de sperziebonen toe en het citroensap en stoof de bonen in ca. 10 minuten beetgaar.
  6. Bestrooi de bonen met peper uit de molen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sperziebonen