Bami goreng met rundvlees

Bami goreng met rundvlees

Smulweb imageSmulweb

Probeer eens wat anders dan de afhaal bami en maak zelf deze heerlijke bami goreng met rundvlees, groenten en gebakken ei. Smakelijk!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Bami goreng met rundvlees op tafel.

  1. Snipper de ui en knoflook. Snijd de prei in ruiten of reepjes en de sjalotjes in ringen. Bak alles in de olie goudbruin.
  2. Snijd het rundvlees in reepjes en de paprika in blokjes. Voeg toe aan het groentenmengsel samen met de fijngeschaafde kool en de kruiden. Bak het mengsel 10 minuten omscheppend.
  3. Kook de mie in 1 1/2 L kokend water gedurende 6 minuten. Laat uitlekken op een zeef.
  4. Snijd de ham in reepjes en voeg samen met de mie en de ketjap toe aan het groentenmengsel. Bak de bami onder omscheppen gedurende 5 minuten.
  5. Klop ondertussen de eieren los met 3 eetlepels water, wat zout, peper en peterselie. Bak een omelet in de boter en rol deze op. Snijd de omelet in plakjes.
  6. Serveer de bami met de plakjes omelet erbovenop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Noedels Bami goreng