Warme appelbollen

Warme appelbollen

Smulweb imageSmulweb

Verwen jezelf en anderen met deze heerlijke appelbollen. Boor het klokhuis uit een kleine appel, vul deze met gehakte noten, honing en gember en bak het in bladerdeeg af in de oven. Perfect dessert of traktatie!

25 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Warme appelbollen op tafel.

  1. Boor het klokhuis uit een kleine appel, schil de appel en leg hem op een lapje ontdooid diepvries bladerdeeg.
  2. Vul de holte met gehakte noten, een lepeltje honing en een gehakt bolletje gember.
  3. Vouw het pakketje dicht en leg het op een ingevet bakblik.
  4. Bestrijk de bovenkant met losgeklopt eiwit.
  5. Bak de appelgebakjes in een hete oven van 200°C gedurende 20 minuten tot ze bruin en gaar zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Gebak Appelbollen