Griekse gehaktballetjes gevuld met munt en knoflook

Griekse gehaktballetjes gevuld met munt en knoflook

Smulweb imageSmulweb

Griekse gehaktballetjes met munt en knoflook. Het gehakt met hierin een mengsel van boterham, peper, zout, ei, ui en knoflook vormen perfecte ronde balletjes. Bak de balletjes in boter en serveer het als voorgerecht of hoofdgerecht

15 min bereiden

borrel

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 tl Muntolie

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Griekse gehaktballetjes gevuld met munt en knoflook op tafel.

  1. Verwijder de korst van de boterham en week het in wat melk.
  2. Kneed de boterham, peper, zout, ei, uitgeperste knoflook en fijngehakte munt door het gehakt.
  3. Draai balletjes van het gehakt.
  4. Verhit de boter en bak hierin de balletjes in ca. 15 minuten goudbruin en gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden