Roerbakvarkensvlees met eiernoedels

Roerbakvarkensvlees met eiernoedels

Smulweb imageSmulweb

Heb je het al geprobeerd om varkensvlees met eiernoedels te roerbakken? Een explosie van smaken gecombineerd met sinaasappelsap, sojasaus, honing en geraspte gember. Voeg daar paksoi, bosuitjes, Noedels en sesamzaadjes aan toe, en alles bij elkaar heb je een heerlijke maaltijd!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 80 ml Sinaasappelsap

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Roerbakvarkensvlees met eiernoedels op tafel.

  1. Meng in een kom het sinaasappelsap, sojasaus, honing en geraspte gember. Voeg het gesneden varkensvlees toe en laat marineren.
  2. Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing, laat uitlekken en zet apart. Haal het vlees uit de marinade, maar bewaar deze wel.
  3. Verhit olie in een wok op middelhoog vuur totdat deze begint te dampen. Voeg de helft van het vlees toe (kan spatten) en roerbak 1-2 minuten tot het bruin kleurt. Schep in een schaal en bak de andere helft op dezelfde manier. Schep het vlees weer in de schaal met een schuimspaan.
  4. Voeg bosuitjes toe aan de wok en roerbak 1 minuut.
  5. Voeg het vlees weer toe aan de wok en voeg de paksoi, noedels en bewaarde marinade toe. Laat alles nog even 2 minuten bakken onder voortdurend omscheppen.
  6. Strooi er dan de sesamzaadjes over en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Noedels