Hartige taart met ui champignons en kaas

Hartige taart met ui champignons en kaas

Smulweb imageSmulweb

Een hartige taart met ui, champignons en kaas. Heerlijk en simpel te maken. Het ui-champignon mengsel wordt bedekt met schijfjes tomaat en een eimengsel met kaas. Geniet binnen 35 minuten van jouw hartige taart!

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Tijm vers

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Hartige taart met ui champignons en kaas op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een taartvorm met bladerdeeg.
  2. Bak in hete olie op half hoog vuur 2 in ringen gesneden uien met wat tijm tot ze goudbruin zijn. Voeg 150 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn.
  3. Klop 3 eieren met 100 ml melk, wat geraspte kaas, 1 eetlepel mosterd, zout, peper en nootmuskaat. Snij 4 tomaten in plakjes.
  4. Strooi op de bodem van het bladerdeeg wat geraspte kaas. Schep hierop het ui-champignon mengsel. Leg hierop een laagje schijfjes tomaat. Schep vervolgens de andere helft van het ui-champignon mengsel erop en daarna weer een laagje met schijfjes tomaat.
  5. Giet het eimengsel erover en strooi er nog geraspte kaas over.
  6. Zet de hartige taart ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken