(borrelhapje) rauwe ham met tomaat feta en olijven

(borrelhapje) rauwe ham met tomaat feta en olijven

Smulweb imageSmulweb

Maak snel en eenvoudig dit borrelhapje van rauwe ham gevuld met een mix van feta, olijven en tomatenblokjes. Bind de rolletjes of buideltjes dicht met bosui of bieslook.

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke (borrelhapje) rauwe ham met tomaat feta en olijven op tafel.

  1. Leg de hamplakken naast elkaar op een plank.
  2. Schep de feta, olijven en tomatenblokjes door elkaar.
  3. Meng olijfolie, citroensap, zout en peper en schep dit door het fetamengsel.
  4. Verdeel het kaasmengsel over de plakken ham.
  5. Vorm er rolletjes of buideltjes van en bind deze dicht met bosui of bieslook.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees