Kipspiesjes met marokkaanse kruiden en citroen

Kipspiesjes met marokkaanse kruiden en citroen

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk gekruide kipspiesjes met citroen van de barbecue. De combinatie van de Marokkaanse kruiden en de frisse smaak van citroen maken van deze spiesjes een smaakexplosie die je geproefd moet hebben. Lekker met een frisse salade en vers brood.

45 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kipspiesjes met marokkaanse kruiden en citroen op tafel.

  1. Meng alle specerijen en de olie met elkaar in een schaal.
  2. Schep de blokjes kip erdoor en laat een half uur tot een uur marineren.
  3. Rijg de blokjes kip om en om met de blokjes citroen aan de saté-stokjes.
  4. Rooster de saté's op de barbecue in circa 3 minuten per kant.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Fruit Citroen