Carpaccio van courgette met waterkers en radijs

Carpaccio van courgette met waterkers en radijs

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke en lichte carpaccio van courgette met waterkers en radijs. Het blancheren van de courgette in kokend water zorgt ervoor dat de carpaccio minder rauw smaakt en makkelijker te verteren is, terwijl de gedroogde tomaten pesto en citroensap elk hapje een uitbarsting van smaak geven. Het perfecte voorgerecht voor elk seizoen!

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

  • 75 g Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Carpaccio van courgette met waterkers en radijs op tafel.

  1. Meng alle ingrediënten van de Pesto van gedroogde tomaat in de keukenmachine.
  2. Breng in een pan water aan de kook en zet de warmtebron uit. Blancheer de courgette er 1 minuut in en laat deze op keukenpapier uitlekken.
  3. Verdeel de courgette dakpansgewijs over 4 borden. Bestrooi ze met zout en peper uit de molen en druppel er het citroensap over.
  4. Meng de pesto met de olie en verdeel dit over de courgette.
  5. Garneer met radijs en waterkers of veldsla.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Groente Courgette Radijs