Gebraden claressefilets met prei en tapenade

Gebraden claressefilets met prei en tapenade

Smulweb imageSmulweb

Met dit recept maak je gebraden claressefilets met prei en tapenade. De filets worden in de oven goudbruin gebakken en samen met preiringen en tapenade gestoofd. Perfect om indruk te maken op je gasten!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 claressefilet

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gebraden claressefilets met prei en tapenade op tafel.

  1. Snij tomaat in blokjes. Hak de ui fijn. Pers de citroen.
  2. Leg de claressefilets in een ingeoliede schotel. Overgiet met citroensap. Breng op smaak met peper en bedek met stukjes boter. Laat gedurende 15 minuten goudbruin bakken in een oven van 210°C.
  3. Maak preiwit schoon, snijd in fijne ringen, stoom gedurende 5 minuten en laat uitlekken.
  4. Stoof de ui en geplette knoflook 5 minuten in olijfolie. Voeg preiringen en tapenade toe. Roer en laat 5 minuten op zacht vuurtje sudderen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Prei