Aardbeien romanoff

Aardbeien romanoff

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijk frisse aardbeien romanoff is een echte aanrader voor de zomer. Pureer een deel van de aardbeien in mixerblender, voeg er aardbeienlikeur, dunne slagroom en ijs aan toe. Roer en laat het in de koelkast staan. Serveer in coupes en garneer met slagroom en basterdsuiker.

25 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1000 ml Aardbeienlikeur
  • 200 g Vanille-ijs

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Aardbeien romanoff op tafel.

  1. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes.
  2. Pureer 1/3 deel van de aardbeien in de mixerblender samen met de aardbeienlikeur.
  3. Voeg dan de dunne slagroom en de bollen ijs, stuk voor stuk toe en draai het geheel tot een dikke, lobbige massa.
  4. Bestrooi de overige aardbeien met de basterdsuiker en zet dit in de koelkast tot gebruik.
  5. Schep de ijsmassa in ruime coupes en verdeel de aardbeien over de coupes.
  6. Garneer deze met de slagroom.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Desserts Aardbeien