Turkse loempia (sigara boregi)

Turkse loempia (sigara boregi)

Smulweb imageSmulweb

Deze Turkse loempia, ook wel sigara boregi genoemd, is heerlijk bij de borrel. De yufka's worden gevuld met gehakt en ui, gerold en daarna goudbruin gebakken. Serveer ze warm en geniet!

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 yufka

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Turkse loempia (sigara boregi) op tafel.

  1. Leg de 2 yufka's op het aanrecht en snijd ze in driehoekige stukken.
  2. Doe het gehakt in een kom en voeg daar fijngesneden ui aan toe. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met zout en zwarte peper.
  3. Leg het gehakt-ui mengsel op de yufka driehoeken en rol ze op.
  4. Verhit zonnebloemolie in een pan en bak de rolletjes goudbruin.
  5. Serveer de rolletjes warm.
eet smakelijk