Zalmrol

Zalmrol

Smulweb imageSmulweb

Zalmrolletjes met roomkaas, mierikswortelpuree, dille en bieslook. Snijd elke rolletje in drieën voor kleinere porties en presenteer deze op een mooi bordje of schaaltje. Goed idee voor bij de borrel of als voorgerecht.

10 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 8 g Jumbo Dille Vers 15g

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zalmrol op tafel.

  1. Laat de zalm op kamertemperatuur komen.
  2. Snijd de korsten van het brood af en besmeer de plakken met roomkaas.
  3. Beleg het brood met gerookte zalm en voeg mierikswortelpuree toe. Maal er wat (citroen)peper over.
  4. Voeg een takje dille en sprietjes bieslook toe.
  5. Rol het brood op en snijd de boven- en onderkant af met een mes. Verdeel elk sneetje in drieën voor kleinere porties.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Amuses