Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Overheerlijke ovenschotel op tafel.
- Verwarm de oven voor op 225-275 graden C.
- Maak aardappelpuree en breng op smaak met nootmuskaat, peper, zout, melk en boter.
- Laat perziken uitlekken en maak de saus klaar. Snijd champignons en uien.
- Bak spekblokjes in een koekenpan. Voeg daarna champignons en uien toe.
- Bak gehakt in een andere koekenpan. Voeg saus toe aan het gehakt en roer goed door.
- Vet een ovenschaal lichtjes in en vul deze in lagen met het volgende: spek, champignons en ui, aardappelpuree, gehakt, perzikken, aardappelpuree. Strooi paneermeel eroverheen en leg eventueel wat boterklontjes erop.
- Verwarm de schotel +/- 20 minuten in de (voorverwarmde) oven als deze nog warm is en +/- 40-60 minuten als deze koud is. Plaats de schotel bovenin de oven als deze warm is en in het midden als deze koud is.