Hartige zalmtaart met italiaanse groenten

Hartige zalmtaart met italiaanse groenten

Smulweb imageSmulweb

Deze hartige zalmtaart met Italiaanse groenten is een perfect gerecht voor de avond. Heerlijk met veel groenten, zalm en ei! Met onze stap-voor-stap instructies is het maken van deze hartige taart nog nooit zo gemakkelijk geweest!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Danerolles Vers Deeg Pizza & Tomato

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Hartige zalmtaart met italiaanse groenten op tafel.

  1. Verhit de olie en roerbak de groenten al omscheppend 5 minuten op halfhoog vuur. Laat het daarna afkoelen tot lauwwarm.
  2. Rol het deeg uit en bekleed de ingevette bakvorm ermee.
  3. Klop de eieren met de room en de tomatensaus uit de Danerollesverpakking door elkaar.
  4. Schep de zalm, het eimengsel en peper en zout naar smaak door de groenten. Verdeel het mengsel over de taartbodem.
  5. Bak de taart in een voorverwarmde oven (200 °C) gedurende ongeveer 30 minuten tot de taart bruin en gaar is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken