Gevuld stokbrood met gehakt

Gevuld stokbrood met gehakt

Smulweb imageSmulweb

Een stokbrood gevuld met gehakt, mozzarella en olijven in de oven gebakken. De volledigheid en smaak van het recept zal de smaakpapillen verrassen.

45 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Gevuld stokbrood met gehakt op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Snijd de stokbroden in de lengte doormidden en hol ze uit. Gebruik alleen de helft van het broodkruim.
  3. Meng het broodkruim met knoflook, fijngehakte peterselie en de helft van de Italiaanse kruiden en gehakt.
  4. Voeg de helft van de mozzarella en olijven toe aan het gehakt en meng goed.
  5. Vul de gehalveerde stokbroden met het gehaktmengsel en druk goed aan.
  6. Leg plakjes tomaat erop en verdeel de rest van de mozzarella, olijven en kruiden erover. Maal er nog wat peper boven en druppel er olijfolie overheen.
  7. Bak de stokbroden in de oven in 30-40 minuten gaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Stokbrood Gevuld stokbrood