Tajine van runderschenkel

Tajine van runderschenkel

Smulweb imageSmulweb

De smaakexplosie van deze tajine met runderschenkel verzeker ik je, die wil je niet missen! Bak het vlees eerst met kruiden. Daarna smoren met groenten en rozijnen. Drie kwartier in de oven op 200 graden en genieten maar.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 900 g Runderschenkel
  • 62.5 ml Marsala wijn
  • 15 g Peterselie gedroogd

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Tajine van runderschenkel op tafel.

  1. Verwarm de tajine voor in de oven op 200°C, zodat het vlees niet schrikt!
  2. Kruid de schenkels met zout, peper, paprikapoeder en olie.
  3. Bak de schenkels ca. 5 minuten per kant aan en leg ze in de tajine.
  4. Bak vervolgens in dezelfde pan de bovengenoemde ingrediënten.
  5. Leg de groenten op het vlees.
  6. Zet de tajine in de magnetron en verwarm gedurende 60 minuten op 450 watt. Halverwege controleren of er niet te veel vocht verdampt is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje Vlees