Limoncello apple crumble

Limoncello apple crumble

Smulweb imageSmulweb

Krokante appelblokjes met vanillesuiker en limoncello, bedekt met een knapperig laagje crumble. Bak de soufflé in 30 minuten lichtbruin en je proeft het voorjaar!

45 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 ml Limoncello
  • 125 ml geklopte slagroom

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Limoncello apple crumble op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius en vet soufflé vormpjes in.
  2. Leg de appelblokjes met de vanillesuiker in de limoncello.
  3. Zeef de bloem, meng het met de suiker en een snufje zout.
  4. Wrijf de blokjes koude boter met koele hand door de bloem totdat je een korrelige structuur krijgt.
  5. Verdeel de appelblokjes over de vormpjes en bedek dit met het kruimeldeeg.
  6. Bak de soufflé in 30 minuten lichtbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart Appelkruimteltaart