Marokkaanse spinaziestamppot

Marokkaanse spinaziestamppot

Smulweb imageSmulweb

Deze Marokkaanse spinaziestamppot met munt, koriander, geitenkaas en tomaatreepjes is een feest van smaken! Ook lekker met kikkererwten en courgette.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 200 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Marokkaanse spinaziestamppot op tafel.

  1. Kook de aardappelen in gezouten water gaar.
  2. Was de spinazie twee keer, verwijder de harde stelen en hak de bladeren fijn.
  3. Snijd de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes.
  4. Snijd de munt en de koriander fijn.
  5. Giet de aardappelen af, stamp ze fijn met de hete bouillon, de olie, de kaneel en de komijn en breng op smaak met zout en peper.
  6. Schep de kruiden, de spinazie en de tomaatreepjes erdoor, verkruimel de geitenkaas erboven en maal er royaal zwarte peper over.
  7. Variatietips: - Schep 2 eetlepels uitgelekte kikkererwten en eventueel 1 theelepel harissa door de stamppot. - Vervang de tomaatreepjes door dobbelsteentjes courgette.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stamppot