ShoarmaSmulwebDe geuren van de shoarma zorgen voor de ultieme beleving van het Midden-Oosten in jouw keuken. Meng de kruiden door het vlees en bak op tot goudbruin. Serveren met pitabrood, knoflooksaus en rauwkost. 45 min bereiden hoofdgerecht 4 personenvoedingswaarde onbekend(2)1 tl Gemalen piment0.75 g Cayennepeper1 tl Gemberpoeder0.5 tl Kaneel gemalen1 tl Knoflookpoeder1 tl Komijnzaad1 tl Koriander gemalen0.5 tl Kurkuma0.5 tl Nootmuskaat0.2 el Selderij1 tl Paprikapoeder1.5 g Zout1 tl Peper zwart600 g Lamsfilet1 tl Peterselie gedroogd Kies producten Bereidingswijze Zet in 2 stappen deze heerlijke Shoarma op tafel. Meng kruiden door het vlees.Bak het vlees in een koekenpan of onder de grill. Ingrediënten Bereiding Voedingswaarde1 tl Gemalen piment0.75 g Cayennepeper1 tl Gemberpoeder0.5 tl Kaneel gemalen1 tl Knoflookpoeder1 tl Komijnzaad1 tl Koriander gemalen0.5 tl Kurkuma0.5 tl Nootmuskaat0.2 el Selderij1 tl Paprikapoeder1.5 g Zout1 tl Peper zwart600 g Lamsfilet1 tl Peterselie gedroogd Kies producten Zet in 2 stappen deze heerlijke Shoarma op tafel. Meng kruiden door het vlees.Bak het vlees in een koekenpan of onder de grill. Voor dit recept is de voedingswaarde per portie niet bekend.