- 3 el Olijfolie met Basilicumaroma Iliada
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Gebakken witlof met geitenkaas en druiven op tafel.
- Verwarm de ovengrill voor. Halveer de witlof in de lengte en snijd de harde kern weg. Verhit olie in een koekenpan en leg de witlof op de snijkant in de pan. Bak de witlof in 4-5 minuten bruin, draai voorzichtig om en bak nog eens 4-5 minuten tot gaar.
- Schuif plakjes geitenkaas op een met bakpapier beklede grillplaat 10 cm onder de hete grill en laat ze in 4-5 minuten licht kleuren. Leg de parten witlof met de snijkant naar boven op twee warme borden. Strooi er zout en peper over.
- Bak de druiven 1-2 minuten in het vet van de witlof. Snijd de basilicumblaadjes in reepjes. Leg de warme geitenkaas met een spatel op de witlof en verdeel de druiven erover. Strooi de basilicum over de druiven.
- Serveer met aardappelpuree.